wenchepenke

Våren på väg??

2013-03-25 @ 08:22:34

Hej!
Då var det et tag sen igen... Dagarna går ju så fort och tur är väl det! Så att det kan bli vår någon gång.. Denna vintern har varit långdragen tycker jag! Fast egentligen så är det ju "bara" Mars, men man vill liksom inte ha -15 grader på natten då.. Känns ju som att snön aldrig kommer att försvinna om det ska gortsätta såhär..

Igår var iaf en underbar dag för Bissen Brainwalk :-) sååå himla skönt väder ute, men ack så blött!! Erika och jag tog turen ner till ön för att gå med resten av folket. Träffade på svägerskan oxå. Hon hurtade på bra :-)


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

En vecka går fort...

2013-03-19 @ 00:37:11

Då har mormor och Affe åkt hem igen och livet återgår till normalen! En vecka går så alltför fort!! Har varit sååå mysigt att ha dom här. Fullt ös hela dagarna! Det blev en dag i pulkabacken, bowling, promenader och en och annan trip till Bollnäs! Fönstershopping för min del...Vill inte köpa fler kläder i den här storleken. Försöker liksom för 100:e (minst!!) gång att banta och komma igång med träning. Beach 2013 är ju inte långt borta ;-) Dock är det nog lite för knapp tid,för mig, att komma ner dit jag vill i vikt... Men varje kg jag kan gå ner, är bonus! På 4 veckor har jag lyckats med 2,5 kg så det är bara att fortsätta kämpa!

Annars i livet då? Har en tung period nu... Kan man bli vår-deprimerad? I såfall går jag väl under det... Många sorgliga, jobbiga negativa tankar som snurrar i skallen. Varför varför varför? Känner mig oduglig till det mesta. Jag har liksom inget jag är duktig på. Det enda jag har känt mig duktig på är att vara en hyfsat bra mamma, men nu är liksom den känslan borta oxå??? Ständigt dårligt samvete för allt!
Ja ja.... Jag är en "periodare" med det mesta, så även detta går över snart! Man får leta fram lite positiva grejer så vänder det nog snart :-)
Tur att man har så många fina människor runt sig som livar upp ens vardag när den känns grå och trist! Ni vet vilka ni är :-D

Nu är det dags att krama kudden et skuv. God natt med er alla!
//W

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Skönt!

2013-03-08 @ 22:49:38

Har kännt mig så fruktansvärt trött idag! Utan någon riktig anledning till att vara trött, men såna dagar finns ju dom med :-)
Har mest plockat och städat här hemma idag, vilket inte syns längre :-\ Skulle så gärna vilja ha en blomma och lite ljus och kanske en duk på rumsbordet, men som det är nu går det inte allt! Molly gillar att flytta på saker nemligen :-)

Idag gjorde jag mitt pass på gymmet! Var ju såklart inte alls sugen på att göra det då jag är trött idag. Men iväg kom jag! Gjorde 5 km intervall-träning och jag är så stolt och nöjd över mig själv :-) jag klarade av att springa, det trodde jag inte såhär 5 veckor efter förlossningen! kommer förmodlingen att kännas i morgon, men det skiter man väl i :-) Skönt när man lyckas med nåt man aldrig tror ska gå!

I morgon har jag min "ätar-dag". Jag får äta gott och lite onyttigt. Har lovat familjen scones till frukost, så det längtas jag efter :-)

Nu blir det mys med mormor och "Affe" en vecka framåt :-) dom kom ikväll. Mys mys :-)

Säger tack å hej nu! Ögonen glider igen av sig själv strax...

Natti!
//W

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stress torsdag-som vanligt!

2013-03-08 @ 00:20:38

För oss är torsdagar dom dagar som allt händer på. Benjamin har bandyträning och Christian ridning -såklart samma tid!
Dom har ju pappavecka nu, men i och med att H är tok-allergisk mot hästar, så brukar jag följa.
Idag var jag tvungen åka och handla med tanke på att mamma och hennes make kommer i morgon. Efter vi fick Anine funkar det liksom inte att ta med barnen och handla. Vi är ju rätt många i vår familj, så vagnen brukar vara proppfull innan man kommer till kassan så vart ska man göra av bebisen liksom?? :-)
Så då skulle jag alltså vänta på Lars som slutar 14.30, hämta Mollysen kl15 på dagis och skjutsa hem henne, tanka bilen, åka till Bollnäs och handla och hinna till ridhuset tills kl 17. Pust!!! Lite smått stressad, men jag hann :-)

Gick/halkade rundt vid Ämnebo idag. Skön promenad, men även jobbig! Halt så benen var lite överallt känns det som :-P Bra träning läre det ha varit för jag var helt slut i höfterna och benen då jag kom hem! 7km vart det iaf, så det är jag nöjd med :-)

Hoppas på lika soliga dagar när det blir sommar och varmt :-)

Ikväll har Lars och jag lagt matta i källaren. Han med sin petighet och jag med mitt dårliga tålamod. Bra kombo ;-) haha. Snart klar nu, så nu vill man fortsätta i tvättstugan. Inne i en renoveringsperiod nu. Vill fixa och dona. Är det våren som har kommit med energi till mig månne??

Nåja... Lyssnar på djupa andetag från Anine och Lars så nu är det väl dags att jag gör sällskap i drömlandet!

Natti natti :-*
//Wenche


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kaffe=gudadrycken idag!

2013-03-06 @ 06:45:41

Zzzzzz roligt med morgonpigga barn eller nåt.... Särskillt när dom kliver upp INNAN pappan har hunnit åka till jobbet :-\
Lilla A vaknade 4.30 och ville ha mat (förvånad att hon sov så länge ändå för hon vägrade äta just nåt igår innan läggdags kl 20..). Sen fick jag sitta et bra tag innan vi fick upp någon rap. Lägger henne igen vid 5 och hon somnar direkt, jag somnade ganska snabbt oxå.. Men 5.15 ringer pappa Lars ringklocka så då vaknar man till igen. Då han kliver upp halv 6, hör man små tassande barnsteg ner för trappan. "jag är vaken nu", säger hon alldeles lycklig :-) Bara att kliva upp då!

Känns som att det kan bli några koppar kaffe såhär på morgonen...

Morgonpigga Molly....



Idag har jag träningsdag. Har ju satt som mål att jag ska träna måndag, onsdag och fredag. Och dom andra dagarna ska jag försöka gå 5 km så länge vädret är hyfsat bra. Jag har varit ut och gått på mina träningsdagar oxå, men då går jag en slinga på 3 km ungefär. Det blir lite som det blir dom dagar Molly är hemma oxå... Hon är inte så intresserad av att sitta i vagn längre (vilket ju egentligen är bra) och då blir ju 3 km vääääldigt långt :-) Vi får se hur det blir idag. Just nu skulle jag helst av allt vilja sooooova!

Nä lite kaffe sa jag!
Ha en strålande dag :-)
//Wenche

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helg igen då!

2013-03-02 @ 07:05:44

Så var helgen här igen. Skönt! Då kan man få sova ut tycker man, men ICKE! Molly som man ibland får väcka för att vi ska hinna till dagis, kliver då upp 5.45!! Så nu sitter vi här i soffan och tittar på barnprogram och äter frukost! Anine vägrade sova hon oxå efter sitt morgonmåltid, så tur att mamman somnade tidigt på soffan igår kväll ;-)

Idag blir det bandy i Sandviken för sambon, Molly ska vara med farmor och Anine, Erika och jag sticker till Bollnäs och tittar på handboll :-) Härligt med sporthelger tycker jag. Iaf handbollsmatcher som man kan åka och titta på, det kliar i mina handbollsben och armar! Men den tiden är nog förbi... Ev. om man skulle lira för kul en dag i veckan då. Man skulle nog troligtvis slå ihjäl sig, men kanske inte??
Jag funderar vidare på det....

Nu blir det till att försöka få fart på elden här, vilket kan vara svårt när det går från varmt/kallt till kallt/varmt. Brygga lite kaffe är nog oxå behövligt om man ska ta sig igenom den här dagen utan att använda tändstickor för att hålla uppe ögonen :-P



Lära prova lägga ut et kort så det hamnar rättvänt! Det gick ju bra :-)

Ha en fin dag alla!

//Wenche

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()