wenchepenke

Längtar efter....

2013-01-21 @ 19:12:47

1) BEBISEN!!!!

2)Slippa smärtor.

3) slippa halsbränna och nästäppta.

4) Börja träna igen.

5) Få tillbaka min kropp! (även fast det är värd det att låna bort den en stund för något vackert)

6) Få tillbaka lite ork så jag kan umgås med alla mina fina kompisar. :-)

7) Kunna ligga på magen och sova igen!

Tack för mig :-)
//Wenche

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Att fördriva tiden..

2013-01-20 @ 18:59:06

jaa då är man 2 dagar på övertid! inga känningar så långt och just nu kryper det rätt bra i kroppen. Fast inte på värsta viset ändå... Jag har ju liksom varit inställd på att det blir på övertid, men när???!
Ovissheten är både spännande och jobbig..
Nu gäller det att fylla dagarna med något så tiden inte känns så lång. I dag tog jag med mig Erika och Amanda på handbollsmatch i Alfta. Var väl ingen spännande match direkt, men handboll är alltid kul och några timmar gick bort iaf :-)
Just nu är det bara Molly och jag hemma. Lars sitt lag har match ikväll! Långa dagar för den blivande 2 barnspappan oxå :-P Han har så fullt upp med bandyn nu så jag får väl försöka klämma in förlossningen mellan 2 matcher ;-) haha.
Nu får det bli kväller någon gång så jag får lägga mig!

Hej hopp.
//Wenche

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sista barnmorskebesöket??

2013-01-15 @ 11:32:23

idag har jag varit iväg och kollat vår lilla skrutt i magen. Allt såg bra ut, huvudet är fixerat nu och barnet ligger rätt med pannan inför förlossningen. Känns skönt! Så nu är det väl bara det jobbigaste kvar: att vänta! idag är det 3 dagar kvar tills bf, men jag tror nog jag hinner med et besök till hos barnmorskan faktiskt ;-) har fått en ny tid nästa tisdag, och nog tror jag att jag kommer då oxå. Sen blir det ul den 28:e om den fortfarande inte har kommit ut, men det får vi då hoppas på att den har :-)

Nu är jag heeeelt slut så jag ska passa på att vila några timmar innan jag ska hämta barnen!

So long!
//Wenche

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det som inte får hända nu...

2013-01-14 @ 12:20:19

känner mig krasslig idag! NEEEEEEEJ!!!Får verkligen inte bli sjuk nu såhär nära förlossningen :-\ Ont i magen, mår illa, ont i halsen och trött! Måste ju vara det värsta som finns att vara sjuk under en förlossning. Man behöver ju all styrka man har då!
Får försöka kurera mig under filten idag helt enkelt, lite svårt då man måste vara morsa oxå :-P

Ni andra får ha en bra dag i kylan :-)

Wenche

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mjölk och grädde...

2013-01-10 @ 20:44:49

Hej!
Och nej.... Ingen bebis än ;) Men halsbränna har jag! Just nu dricker jag mjölk med en skvätt vispgrädde i och det FUNKAR!!! Inte särskilt gott, men bara det hjälper så är jag nöjd :)
 
Vill bara att bebisen ska komma nu! Känner mig lite som Bella i Twilight då hon väntade barnet. Känns som att ryggen ska gå av på mitten, revbenen ska knäcka och nu gör det så ont i bäcknet så det är svårt att gå. Fast så illa som henne har jag det nog inte. Jag slipper iaf dricka människoblod ;) Alltids något! hehe
Det är idag 8 dagar kvar till BF. 
Just nu känner jag mig bara väldigt fokuserad på det som komma ska. Vill inte umgås med någon, tankarna snurrar. Hur börjar det, vilken tid på dygnet, när ska man ringa efter barnvakt, tänk om det går jättefort den här gången, hur gör vi om den är på väg ut i bilen? Ja alla möjliga konstiga tankar. Jag är rastlös, otålig, trött, slut, har ont samtidigt som jag egentligen vill hitta på nåt för att få tiden till att gå. Dålig kombo skulle man kunna säga :D Har iaf tänkt att gå på bio den 18:e om barnet inte har kommit, gå på handbollsmatch den 20:e, sen ska jag nog inte fundera så mycket längre fram i tid. :)
 
I morgon kommer mina fina grabbar hem igen! Dom veckorna brukar gå väldigt fort iaf. I morgon får dom följa med mig till Bollan och handla lite. Inte det roligaste dom vet, men dom är jätteduktiga på att hjälpa till :) Så då går allt lite smidigare och lite fortare.
 
Nu ska jag titta klart på Bones innan ögonen glider igen av sig själva.
 
Kramen
Wenche

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Spännande tid framför oss..

2013-01-07 @ 16:44:45

Hellu!
Dags för en liten updatering igen.. Var ett bra tag sen nu! Jag skrev faktiskt ett inlägg på mobilen, men något har varit fel med nätet så det gick inte och sen var det heeeelt spårlöst borta sen.
Konstigt! Och då tappade jag lusten att skriva allt en gång till förstås :P
 
Julen kom och gick känns det som! Dom dagarna bara flög iväg. Blev mycket "hattande" med barnen denna julen. Julafton hamnade på en pappavecka, fast iår var det min jul med dom. Så dom åkte till pappa fredagen innan jul, sen hämtade jag dom på söndagen och så åkte dom till pappa igen på tisdag. Åter hos oss på fredag, åkte till pappa för att fira nyår på måndag, åter hos oss på tisdag och sen till pappa igen på fredag. PUST!! Det är ju mest synd om dom förstås och dom gav väl lite uttryck för att det var jobbigt att flänga sådär..Hoppas nästa jul blir lite annorlunda för dom.
Dagen innan... Mina fina ögonstenar! <3
 
Nu går dagarna mest åt att vänta, vänta lite till och vänta ännumera!! Men det verkar inte vara något annorlunda med den här bebisens planer om att komma ut - utan det blir säkert på någon dag övertid! Alla som har gått över vet vilka lååååånga dagar det är!! Varje dag känns som år och man gör allt för att påverka, men det går förstås inte!
Barnet bestämmer själv när tiden är inne. Läste någonstans att det är gener som bestämmer hur länge man går gravid. Alltså hur det har sett ut i släkten på din och pappan till barnets sida. Jag vet att mamma fick oss kring den tiden hon var beräknat. Jag har ju fått E 13 veckor förtidigt(men inget som satte igång utan snittad) C kom prick på dagen, B kom dagen efter UL-tid (skillde 8 dagar från min menstid till UL och då han kom ut tyckte dom att han hade legat något för länge.. Nästan inget fostervatten kvar) och M kom 3 dagar efter UL-tid.
Så då kan jag väl nästan räkna med övertid den här gången oxå??
Bara det inte blir som med syrran som gick 2 veckor över... :/
Den här står klar och väntar iaf :)
 
Ska väl försöka plocka bort det sista som har med julen att göra, men jag kommer liksom inte till skott :/ Jag tycker det blir så mörkt och trist här hemma. Får väl köpa några fönsterlampor så det blir lite ljusare!
 
Nä nu får jag väl börja på middagen här snart! Lämplig mat idag: hemmagjord Pyttipanna och ägg. MUMS!
 
Ha en fin kväll!
Kramar till er :)
W
 
 
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()