wenchepenke

Onsdag!

2013-08-28 @ 10:09:01

Börjar närma sig slutet på mina jobbarkvällar. Vad händer sen då? Återgå till mammaledigheten eller jobba några kvällar i veckan? Nu blir det bara från vecka till vecka iaf...


Varit lite mycket nu på slutet här. Känner mig lite som en zombie faktiskt! Många jobbkvällar, samtliga barn är förkylda (därav dårligt med sömn) och kalas hit och dit. Nu senast var det kalas för världens bästa Molly:







En mycket nöjd tjej som fick hur mycket fina saker som helst :-)

På tur nu står Eirik. Han fyller år på måndag men är hos pappa sin då, så vi spar kalaset till fredagen efter :-)


Nu ska jag fortsätta plocka klart här. Måste dammsuga oxå. Det gör man varje dag nu förtiden som Anine ålar sig överallt :-)

Ha en bra dag!

//W

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så typiskt!

2013-08-24 @ 00:02:56

Astrött hela dagen och nu kl 00.00 är man piggelin då!
Så himla typiskt och onödigt.

Men jag SKA sova. Måste det...


1 får, 2 får, 3 får.....

Over and out!

//W

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tillbaka till verkligheten.

2013-08-19 @ 13:15:49

Då var dagen här som var sååååå långt borta för 10 veckor sen: jobbdags för L och skola/dagis för barnen. Lymla fort denna sommarn har gått!



Molly var iaf glad för att få komma tillbaka till Tuvans förskola :-) Hon har tjatat sedan 7.45 i morse: "får jag åka till dagis nu?" men nuuuu då?"
Lite skönt är det att komma tillbaks till rutinerna igen. Faktiskt.


Som alla andra år så kommer jag in i städar-tag nu när hösten är här. (Jodå, jag vet att vi fortfarande kan få många fina dagar att vara ute på) Jag vill bara få ordning och reda så man hittar det man letar. Nu ska här slängas gammalt rammel man aldrig kommer använda mera. Är så trött på att se skiten :-) Jag skulle nog behöva en stor container ;-)


Men jag får väl vänta tills jag återgår till mammaledigheten igen... Hinner ju med lite när lillstumpan sover, men jag behöver mera tiiiid! Rätt vad det är när man är som bäst igång, är det dags att åka på jobbet... (jobbar kvällar).


Nu längtas jag tills handbollssäsongen kommer igång. Egentid för E och mig :-D Vi har redan planerat för första matchen i Alfta!

Tuddelu!
//W

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Konstiga drömmar.

2013-08-17 @ 09:53:11

Ibland skulle jag önska att jag kunna tyda mina drömmar!
Jag kan drömma så konstiga, sjuka, läskiga och roliga drömmar ibland så man funderar på hur det är kopplat i min hjärna :-)

Som nu 2 dagar på rappen har jag drömt samma sak. Och det känns inte som att jag drömmer utan att det är något konstigt mellanstadie mellan dröm och verklighet. Det är så sjukt skrämmande på nåt vis..

Såhär börjar det: Jag får en "bild" av en stoor röd leksaks-lastebil. På flaket på denna lastebil sitter det en ljushårig kille på kanske1-1/2 år som griner för att han inte vågar ta sig ner därifrån. (Ni vet när dom börjar klättra överallt och dom kommer upp men inte ner. Den åldern.)

Sen kommer nästa "bild". Fortfarande en ljushårig kille, men denna är typ 14-15 år. Jag ser han bara bakifrån. Han har en baseballcaps på sig. Jag tror det måste vara et kök han sitter i med hörn-fönster (fattar ni?), iaf sitter han vid något jag tycker är köksmöbler. Han sitter på sidan av pinnstolen med ena armen över ryggstödet och sen ser jag varma bullar och et glas mjölk???!

Rätt vad det är så är jag och går på en stig runt et vatten. Då träffar jag på en tant vid et hus som står och krattar. Hon stannar upp när jag kommer och pekar upp mot en liten skog och säger "Det har hängt en mann". Jag skyndar mig därifrån, men hur mycket jag än fortsätter att gå så kommer jag till samma tant som säger samma sak.
Just då så är det precis som att det kommer et kallt gufs för jag drar täcket runt mig (tror jag? Eller drömmer jag?) och sen säger/tänker jag: jag vill inte!.


Då förvinner allt.
Detta har jag drömt 2 nätter irad och jag kan inte förstå?? Det finns ju liksom ingen vettig förklaring på detta. Eller vad det är för mening.?


Det är väl så med drömmar :-) Det är ju så många intryck hela dagen som spelar in på vad man drömmer :-) Men jag tycker inte om att bli skrämd...

Jaja... Detta var väl en konstig uppdate :-) Känn er fri till att tolka min dröm för jag kan det inte!

Nu blir det kaffe och hårdmacka och ikväll väntar jobb :-)

Hadet bra!
//W

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bebisen rymmer!

2013-08-15 @ 17:19:34

Vad himla fort det går och vad mycket som har hänt på bara några veckor!
Lilla damen i huset är nu 6,5 mnd gammal. Sitter själv, står och gungar på alla 4 och tar sig runt överallt med någon konstig militärkrypning (fast utan nät :-P). Och fort går det!!




Dröjer nog inte länge för hon kryper på riktigt. Bara man får in tekniken så går det ju bra :-)
Upp med grind och annan spärr för trappen!!

Idag kommer faster Malin och ska passa barnen en liten stund. Lars är på barmarksträning med bandylaget och jag ska ta med farmor Gerd på tut-bingo i Mohed. Hoppas på storvinsten såklart ;-)

Vi får väl se! Brukar inte ha någon tur när det gäller spel.. Men mycket tur i kärlek har jag iaf :-)
Och vad är väl bättre än det?? Sååå mycket viktigare än pengar tycker jag.
MEN om ni hemskt gärna vill, så får ni ju hålla tummarna för mig ändå :-D

Ha en bra kväll!
//Wenche

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

En helg går så alltför fort!

2013-08-13 @ 21:00:32

Då har Ystad-helgen kommit och gått. Att något som man har längtat efter så mycket, är över på 2 straxar :-\ Det är tydligen farligt att blinka :-P
Det var knallväder i Ystad och jag är mäktigt impad av alla små mysiga gator dom har där. Sååå synd att man inte hade mera tid att utforska strand, hav, gator med mera.



Bröllopet var fantastiskt fint! Bröllopsfesten hölls på en otroligt vacker bygdegård med en jättefin trädgård.


Kl 02 var det dags att dra sig tillbaka. vårat flyg gick strax före 13 på söndag så liiiite försiktig med vinet var man nog ;-)




Snyggaste karlen på festen! Min fina Lars <3.


Försökte att snygga till mig då :-)


Så nu är det vardag igen då. Och snart är det tillbaka till verkligheten för båda mann och barn. Skola/jobb börjar igen på måndag. Jag har schema ut Augusti och sen blir det nog tillbaka till mammaledigheten med lite jobbing ibland.
Ska bli skönt att komma in i lite rutiner igen faktiskt...

Må gött!

// W

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bye bye Edsbyn!

2013-08-09 @ 12:03:57

Då är vi på väg. Lämnar et regnigt Edsbyn och åker förhoppningsvis mot et soligt Ystad :-)


Först et stopp i Gävle och plocka upp F och AK.

Ha en braig dag alla :-)

//W

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

5 dagars ledighet!

2013-08-07 @ 09:15:41

Äntligen är dom här!!! Har nu gjort mina 9 av 10 kvällar så nu är man ledig heeeelt tills måndag :-)
Som vanligt kommer ju dessa dagar gå i en rasande fart...
Man ser ju på vädret oxå att man är ledig: grått och trist och regnet hänger i luften. Men det kvittar faktiskt :-) Tänkte ta en familjdag i Bollnäs. Bara ha det skönt.
Kommer förmodligen kännas att man har glömt nåt kring 16 tiden då man egentligen skulle ha åkt till jobbet ;-)


På fredag åker vi till Ystad på bröllop! Tänk, egentid med min fina sambo en hel helg :-D Är man ju inte direkt van vid.. Även fast man kommer att sakna alla sina fina barn, så behöver man få rå om kärleken oxå :-)

Näää... Dags att göra sig i ordning och åka iväg!

Kramen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bottenplan.

2013-08-03 @ 11:25:16

Är där nere och jollar nu då.. :'(
Det mesta känns bara trist och man vill bara stänga in sig och gråta. Gråta floder! Grubblar både på det ena och det andra och känner mig sliten! Orkar inte riktigt med mig själv nu känner jag och då är det förstås svårt att vara en glad mamma/sambo.
Om det kunna finnas en knapp så att man bara kunna stänga av och bort med joll-tankarna då! Jag är ju en sån person som inte är så duktig på att tala om när allt känns jobbigt, men istället blir tyst och tillbakadragen.. Inte så lätt för min omgivning heller förstås..


MEN... man måste väl ha såna här dagar oxå för att känna när man verkligen är lycklig och glad??
Det tror jag iaf :-) Och det positiva är att nu kan det ju bara bli bättre :-)
Måtte den här dagen gå fort så en ny och bättre dag får komma :-)

Hoppas ni alla får en bra dag!

//Wenche

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()