wenchepenke

Onsdag 9 Maj.

2012-05-09 @ 21:31:39

Hejsann hoppsann! Det där med bloggande har kommit lite i skuggan nu för tiden! Mycket som händer och orken finns väl inte riktigt där
Men nu så, nu ska det väl komma lite uppdatering :)
Det är ju inte hänt så mycket egentligen. Livet går sin vanliga gång; jobb, hämta/lämna barn, husarbeten och sömn. På något sätt känner jag mig stressad, men jag vet inte vad jag stressar över?? jobbig känsla iaf... Känns ungefär som att man har glöm nåt men inte kommer på vad....?
Allt detta stresset (eller vad det nu er) gör att jag får jätteful hy. Dom förbannade finnerna poppar upp överallt och hela tiden. jag gör ren hyn varje dag och använder så lite smink som möjligt men det verkar inte hjälpa...
Måste väl börja med pillerna igen.
Stress är aldrig bra!

Det börjar närma sig dagen då jag ska packa in 4 (ev. 6) ungar i bilen och åka till mormor och fira 17 Maj! Ungarna längtas och pratar om det varje dag. Hoppas bara att det blir av nu då :)
Styvfarsan fick nya lungor för 1½ månad sen så han får inte utsättas för så mycket smitta. Ungar är ju förkylda hela tiden mest, så vi får väl se... Pluss att dom har haft magsjuka igen och bilen läcker något :S Vi har liksom inte oddsen med oss just nu!

Men hoppas hoppas :)

Nu ska jag titta klart på Grey`s!

//Wenche

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()