wenchepenke

En liiiiiten uppdatering!

2012-06-13 @ 22:44:52

Hej hopp!
Nästan 100 år sedan jag skrev några ord nu känns det som.... Skyller väl på tiden som vanligt! Dygnen skulle haft några timmar till :)

Vad har hänt då?
Jag stoppade 6 ungar i bilen och åkte en sväng till Norge för att fira 17 Maj :) Jodå, lite galen är jag ;) MEN jag hade aldrig tagit med syrrans ungar oxå om jag inte hade vetat att dom är duktiga på att åka bil! Största oromomentet skulle väl vart Molly, men se det gick alldeles jättebra :) Hon var så duktig så.
Vi hade väl lite sämre tur med vädret för det sprutregna nästan hela dan, så det blev lite tråkigt.. Sparde lite pengar då iaf ;) Inte mycket glass, läsk eller korv som köptes den dagen...
Men annars hade vi några fina dagar där.

Sen har väl livet rullat på i sin vanliga ordning här. Jobbat, varit med barnen, skolavslutning, dagisavslutning, utvecklingssamtal osv. Den som inte tycker att Maj/Juni är en häktisk tid, ljuger tror jag visst ;) Iaf dom som har skolbarn/dagisbarn. Alla insamlingar till blommor och presenter och dessutom komma ihåg vem och vilken klass man har betalat för, är lite rörigt hos familjen kaos på Fallrisgatan ;)

Bilen var in på besiktning idag, och den gick ju som väntat inte genom.... Är ju typisk att motorlampan börjar lysa veckan innan liksom... Sen är det nya regler som säger att det inte får vara fel på airbag-systemet och det har vi ju såklart oxå. VIIIIPS flög det några 1000 lappar till.. :( Känns som att vi kan se långt efter någon semester iår tyvärr :( Får väl höra vad kalaset hamnar på i morgon.. Gruvsamt!

Nä nu så, ska jag luta omkull mig i soffan och vänta på att kärleken <3 kommer hem från jobbet. Risken finns att jag nog sover på soffan då ;)

Sov gott!

//Wenche

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()