wenchepenke

All by myself...

2012-07-15 @ 10:53:25

Jobbarhelg igen då. Tråkigt för dom små liven att man jobbar varje gång dom är hos mamma...
Men nu blir det snart sutt på det: 2veckors semester (föräldrapenning) väntar bara jag har gjort klart denna veckan :) Ska bli skönt.
En resa hem till Norge väntar, och denna gången åker hela familjen :)

Blogga den här tiden på dygnet hör ju inte till vanligheterna för mig. Man har fullt upp med ungar och hus och hem,eller så jobbar man... Men nu jobbar jag kväll idag och Lars tog med sig alla ungarna till stugan i Getryggen så jag har varit alldeles SJÄLV sen igår!! Det händer inte ofta.... Senast var nog innan jag träffade Lars och bodde i lägenheten och pojkarna var hos sin pappa. Kan vara rätt så skönt ibland att vara lite själv, få sovmorgon och göra det jag känner för. MEN jag saknar dom något så fruktansvärt ändå :( Det känns så tomt här utan dom och jag tänker å dom hela tiden... Det är väl så det ska vara :) Jag får ju se dom ikväll efter jobbet iaf!
Jag jobbade till 21.45 igår och hade väl planer på att se en film efter det, men i sin vanliga ordning somnade jag på soffan efter en halvtimme :P Var väl behövligt då kan jag tänka...

Annars händer det mycket roligt nu framöver :)
Pojkarna väntar syskon i dagarna. Pappan ska få barn med sin sambo och det har varit mycket fram och tillbaka på sjukhus för dom. Hoppas att det är på riktigt nästan gång dom får åka! Pojkarna väntar och väntar... Och funderar. När ska det bli? Kommer bebisen snart? Varför vill den inte komma ut? Vad blir det?
Många frågor :) Vi får försöka fylla tiden med lite roligt så gott det går.

Bröllop i Sundsvall nästa helg!! Henke och Anna ska gifta sig, och vi ska sova på hotell :):) =hotellfrukost = M-U-M-S!! Tänk vilka bekymmer jag har haft med klädsel :S Herre min hatt... Men tillslut hittade jag väl något som funkar. Bara att hoppas på att Boleron kommer i tid, annars blir det kris!

Sen blir det Norge-resa :) Hem och hälsa på mormor, Affe och bestefar. Vi funderar på att ta färjan från Strömstad till Sandefjord för att få lite omväxling. Den kostar bara 189 kr för oss 6 pluss bil!! Superbilligt ju :) Och kul för ungarna att göra nåt annorlunda.

Nä nu så, får väl se om solen tänker dyka upp så att jag kan klippa gräset. Just nu är det på tok för blött! Ser ut som en djungel här snart... Så blir det när det ska behöva regna nästan varje dag!!! Hoppas bönderna aldrig mer gnäller på att det är torrt, för den här sommaren har dom fått regn för flera år framåt.
USCH!!
Inte en enda dag på stranden har det blivit... JAG MÅSTE ÅKA UTOMLANDS SNART!!!!!

Hej med er :)
//Wenche

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

4/7- 2012

2012-07-04 @ 22:09:11

Hej på er!
Men ååååååå vad trög jag känner mig. Väldigt långt mellan inläggen nu. MEN det är ju sommar (trots att man inte märker det på vädret..) och sen sitter väl inte alla framför datorn och läser bloggar  så det kanske kvittar?? :D

Inte är det nåt nytt direkt som händer här heller. Lars är pappaledig nu och jäklar vilken energi han har :D Det händer grejer här på gården nu förtiden! Nu om dagen sitter han på taket och målar (!) "lill-taket". Lite orolig för att han ska trilla ner.... Sen ska platterna utanför bort och det ska läggas grus. Buskar som vi inte vill ha är nu borta. Innedörrar målas. Ny altandörr till övervåningen ska sättas in.
Jaa han jobbar hela dagarna :) Känner mig lat som inte gör annat än det "vanliga", men någon måste ju städa, laga mat och passa barn. Molly är ju lite för liten för att lämnas utan uppsikt någon längre stund...

Sen har ju bilen brakat. Såååå typiskt nu som det är semester och allt. skitkul att man inte kan åka någonstans, inte ens till stugan. Den är på olika värksteder nu så förhoppningsvis får vi den tillbaka på fredag, men dyrt vart det. Säkert uppe i över 20.000 kr nu :( Man är ju så beroende av bilen oxå.
Bara att hoppas att det stannar vid detta och att allt är ok nu är bra tag...

Var till stugan övermidsommar förresten! Jätteförkyld och febrig, men hade kul ändå :P På midsommardan var Lars, Gerd och jag ute på en promenadoch då fick vi se en björnhona med barn 200 m bort i vägen! Fantastiskt :D Har tjatat i det hur länge som helst att man aldrig får se ute i det fria, men nu fick vi :)
Hade ju såklart inte mobilen med mig då. Jag som alltid brukar ha med mig den och knäppa kort...
 
Midsommardans :)                          17 Maj hemma i Kragerö.
 
 
 

Midsommar musik är härligt :)

Lite kort då som jag har lovat att lägga ut. Måste bli bättre på det oxå... En annan gång :)

Nu blir det lite kvällsfika innan sängen ropar. Jobb i morgon :) Sen är man ledig 3 dagar :)

Hej hopp!

//Wenche

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()