wenchepenke

Fortsätter....

2012-02-17 @ 21:33:55

Inte nog med att vi hade magsjuka här hemma, men vi åkte även på feber och hosta!
Hjälpes hur det har varit denna veckan... Lars har jobbat kväll så jag och alla sjuka barn har legat i soffan hela veckan. Jag tyckte väl ändå i onsdags att det kanske var på väg att vända för mig, men tji fick jag.
Vaknade i morse klenare än någonsin!Har varit en jobbig dag... Orkar inte sitta uppe just nåt och bara trött hela tiden. Efter alla dessa dagar med feber, så tyckte jag att det var dags att åka till läkarn med Mollysen och mig. Vi hostar ju upp lungorna snart och stackars Mollysen är alldeles matt i ansiktet! Hon äter inte just nåt, men dricker mycket så det är väl tur :) Bananer slinker dock ner i lilla magen, alltids nåt!
Hos läkaren visade det sig att hon har örninflammation, men barn över 1 år får oftast inte penicillin mot detta utan det ska läka ut själv. Hon har inte varit så gnällig heller så det ska nog gå bra :)
Själv hade jag förhöjd sänka, men ingen lunginflammation tack o´lov. Bronkit tydligen så jag fick lite medicin mot det.
Det tråkiga är att jag har fått sagt ifrån mig 3 jobbardagar denna veckan :( VILL inte det... Behöver dom jäkla pengarna, men vad gör man??

Suck... Förövrigt höll jag på att avlida på väg upp till Konsum för att handla (300 m upp i vägen)! Den kalla luften gör ont i lungorna och jag börjar hosta. Men jag tog mig dit och hem igen iaf :) Och i det läget funkar det ju inte att jobba heller... Så nu vill vi bli friska!!! Hoppas att vi får vara friska 1 år framåt i tid - minst!


Nu inväntar jag älsklingen så vi kan titta på film och mysa <3

Ha en fin helg alla glada :)

//Wenche

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Elände...

2012-02-14 @ 21:40:56

Jodå, jag vet att jag inte är den mest aktiva bloggaren på denna jord, men ge mig några extra timmar pr dygn så ska jag fixa fram ett nytt inlägg varje dag :P
Dessa dagar har jag förövrigt haft full upp. MED att torka spyor!
Fy f*n för magsjuka säger då jag. Önskar inte ens min värsta fiende att råka ut för det.
Christian fick det väl ganska lindrigt, men nog fick han kräkas några gånger! Men hann toaletten varje gång, det gjorde han! Sen i morse blev det Eirik sin tur. Han är verkligen livrädd för att kräkas så han skriker rakt ut när det är på gång. Tycker det har varit lite konstigt på honom för det går flera timmar mellan varje gång. Så varje gång har jag tänkt att nu är det nog över, men icke..
Så var det Benjamins tur på kvällsidan.. Verkligen fontän! Han hann toaletten, men inte att lyfta upp locket så ni kan ju tänka er vad jag sysslade med i 20 min efteråt :S
Usch, fy och tvi! Åker jag inte på skiten nu efter det där, så läre jag nog aldrig bli sjuk!!
Sen är Molly full i feber och även jag har feber, så nu är det egentligen bara Lars kvar!
Jag som hade jobb inplanerat denna veckan oxå då... Men vad gör man?? Det är som det är liksom... Det är ju såna här gånger man får känna på hur jobbigt det kan vara med många barn :S
Men vem hade väl trott att man skulle slippa undan denna vintern? Inte då jag...Magsjuka är något man får i hus minst en gång pr år! Det är nästan en regel :)
Tackar för att det finns RESORB! Det är verkligen guld värd såna här gånger..

I lördags fick jag leka modell för en dag med syster! Kul att bli sminkad och bli fotad. Många fina kort blev det, men oxå väldigt många konstiga kort :) haha Dyra som satan var dom oxå, men jag köpte iaf..





Söndag var det matcher i Falun för våra 99or som vi tränar. En match mot Borlänge och en mot Falun. Tjejerna gav Borlänge en rejäl match (vilket dom inte är van med att få), man såg frustrationen lyste av Borlänges spelare. Tyvärr så tappade vi lite fokus i andra halvlek, så Borlänge vann. Men en betydlig förändring från förra gången vi spelade mot dom. Till och med Borlänges tränare kom bort och var imponerade av våra tjejer. Han tyckte att det var så roligt att hans tjejer fick verkligen slita för att ta hem segern, för det var dom inte van med. Härligt :)
Sen var det match mot Falun. Förra gången förlorade vi med en pinne, men denna gången vann vi medd 11-7! Lyckliga tjejer ska ni veta :) Otroligt vilka framsteg dom har gjort sen i höstas. Nu är dom ett lag och inte ett gäng med individuella spelare. Riktigt roligt att titta på :)

Nu blir det lite tv-titting igen innan det är dags att krypa ner!
Trevlig kväll på er.

Kramen!
//Wenche

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Normalen...

2012-02-08 @ 20:43:57

Denna veckan började jag jobba igen!
Skönt att komma i "normalen" igen och få annat att tänka på..
Ibland kan det ju vara skönt att få vara hemma när saker händer som får en att må dåligt, men samtidigt så är det viktigt för mig att komma igång igen och att allt ska bli som vanligt.
Det funkar ganska bra :) Det går bättre och bättre för varje dag som går!

Börjat veckan med jobb måndag, tisdag och idag. Heeeelt färdig när jag kommer hem :S Igår somnade jag nog halv 10. Var ju evigheter sen senast!!!
I morgon kommer mina go-pojkar hem igen :) Längtar såååå efter dom nu.. Men torsdag innebär STRESS! Benjamin ska på knattebandy samtidigt som jag ska träna flickorna i handboll. Vilket innebär att Lars måste följa med Benjamin på bandy, 2 av pojkarna får följa med på handboll och Molly får forhoppningsvis vara med farmor en stund... Sen har vi ju bara en bil, så efter träningen är det bara att ta benen fatt och hämta upp Molly för sen gå hem och göra mat, lägga unger, städa lite och sen lägga sig själv :)
Tur att inte varje dag ser ut såhär!

I helgen blir det lite myspys med syster på lördag och sen blir det handboll i Falun med 99orna på söndag :)
Sen hoppas jag att det rullar på med jobb till veckan oxå!

Ha en fin kväll!

//Wenche

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()