wenchepenke

julen 2012.

2012-12-28 @ 19:31:17

Nä världen gick inte under den här gången heller så vi fick fira jul som så många gånger förr :-) Härligt!!

Veckorna innan jul var mest fyllda med stress då jag var ovanligt sen med julklapparna i år :-\ Brukar jämt vara klar i November, men det blev inte så nu. Vilket jag ångrar! För att gå i affärer med den här kulan på framsidan, är inte så roligt! Men jag blev klar iaf ;-)
Julafton hade vi här hemma med Lars familj. 16 st var vi, så det var fullt ös men väldigt trevligt :-) Barnen fick så mycket fint och blev så glada :-) Finns väl inget vackrare än tindrande barnögon på julafton!


Nu jobbar jag på att knipa igen så att det inte blir någon bebis detta året ;-) På et sätt vill jag bara föda och bli klar, men på et annat sätt så är jag inte riktigt klar än.. Men nu är det bara 3 dagar kvar på det här året, så än så länge går det bra med knipandet ;-) brukar ju jämt gå över tiden så med lite (o)tur kan jag ju gå såhär i en mnd till :-\ Hoppas INTE kan jag säga!

Nu ska jag locka in lite barn så vi kan ha myskväll :-) Ice Age 4 står på tapeten.

Ha en skön fredagskväll!
//Wenche

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Långa dagar!

2012-12-11 @ 20:43:14

Hej!
Nu var det ett tag sen igen.. Orken finns inte tyärr! Jag letar anledningar för att vila nu för tiden :) Nattesömnen kan knappast kallas för sömn! Jag vrider och vänder på mig vart 5:e minut och kan liksom inte hitta någon bra ställning att sova i. Allra helst skulle jag vilja sova på magen, men det är ju ganska omöjligt nu :P Sen är det ju den dumma näsan som blir tvärtäppt så fort jag lägger mig ner. Och ingen nässpray i världen verkar funka. Så på dagarna nr Molly är på dagis, försöker jag att vila och sova en skvätt, men det går ju inte såklart! Men man vilar väl när man ligger ner oxå :) Nu är det bara att bita ihop sista tiden :) Är iaf max 7 veckor kvar nu, förhoppningsvis mindre...
 
Kulan v. 34+3. Tycker inte jag kan bli större, men det är ju dessa sista veckorna som bebisen växer som mest..
 
I morgon blir det Lucia på dagis! Som vi längtar att få se våran underbara Molly sjunga med dom andra barnen <3 Ögat kommer nog inte vara helt torrt, hormonerna är ju herre över min kropp nu :P Synd att inte grabbarna är här hemma och får följa med.. Men så är det! På söndag har jag iaf  lovat Christian att vi ska åka på ridhuset och titta på luciaföreställningen där. Det har han väntat på nu i över en månad :)
 
I kväll har jag packat bb väskan. Lika bra att vara förberedd. Det har varit lite bråkigt i magen idag, och den känns som att den borrar huvudet längre ner! Så då tänkte jag att nu gör jag det här, så slipper jag börja jolla med det när det är dags. Man vet ju aldrig hur det blir den här gången, alla förlossningar är ju olika! Men SJÄLVKLART vill jag inte att det ska hända nu. Det får bli Januari först, sen får det blir när som helst känner jag!
 
Nä nu ska jag glötta lie på handboll.
 
Ha en skön kväll!
 
//wenche
 
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1. Advent.

2012-12-02 @ 10:43:18

Tänk att det redan är 1. advent!! Det är sååå mysigt att få plocka fram lite julsaker och tända ljus. Och mysa såklart :)
Mycket snö har vi fått med! Kul att det kommer snö, men varför måste allt komma på en gång så det blir värsta kaoset?? Det har ju snöat i 2 dygn..
 
.
Tur att man har duktiga killar som hjälper till med skottningen!
 
Men nu har det slutat, det är vackert väder men ack så kallt!!! Man kan ju säga att det är rätt så myggfritt ute :P -17 här nu. Julskyltningen är idag. Tänkte försöka ta oss dit, men jag måste säga att det inte frestar mest om det är såhär kallt!
 
I torsdag fick jag nog av min krångliga mage, så då åkte jag till läkarn. Han var övertygad om att jag inte tål järntillskott, så jag skulle försöka byta sort- IGEN! Sen säger läkarn: kan du inte sluta med järn?? Jag tycker att det var lite konstigt sagt av en läkare när mitt blodvärde ligger på 98 som lägst..? Dom av någon borde ju veta hur viktigt det är med järntillskott.... Men jaja, blodvärdet hade iaf gått upp till 111... Så då bytte jag till en annan järnsort och bad en stilla bön om att min mage skulle acceptera den! Och det kan jag då säga att bönhörd blev jag inte. Utan vart snarare sämre, för nu blev jag illamående oxå.  Så i fredagskväll bestämde jag mig för att jag måste göra et litet uppehåll så magen får vila! Den har jobbat på spräng i 2 veckor nu.. Dagen efter var jag mycket bättre :) Nu är det alldeles lugnt i magen... Ni förstår inte hur skönt det är :D
Ska till barnmorskan på tisdag så då får jag kolla lite igen.
Visst är det från vecka 36 som barnet fixar upptak av järn själv???
I såfall får jag bita ihop 2 veckor till...
 
Nu är det dags att göra nå nyttja här!
 
Ha en fin första advent!
 
//Wenche

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()