wenchepenke

En låååång en söndag...

2012-04-15 @ 20:58:58

Tjolahopp!
I dag har varit en låååång dag. Undrar varför det är så ibland? Att vissa dagar känns så fruktansvärt lång fast man gör samma saker som man gör varje dag typ...?
Blev iaf en svängt till Öjeparken så Mollysen fick leka lite och sen var vi till Linnea och drack lite kaffe :) Trevligt och tiden gick framåt iaf! Lars åkte till Gävle för att titta på hockey, så hoppas att han har roligt nu då och att Brynäs vinner ikväll. Vore kul för honom när han är dit (och kul för mig att det ÄNTLIGEN blir slut på hockeyn!!!)

Vad har hänt sedan senast då?
Tycker väl inte att det har hänt såå mycket. Påsken kom och gick typ! Hade lite roligt med barnen på påskafton. :) Dom fick leta påskägg! Hade gömt en hel hög med ledtrådar runt om i huset och ute i trädgården som dom fick följa för att hitta kartan till vart äggen låg.
Tror att dom tyckte det var jätteroligt och dom var så duktiga på att hjälpa varandra! Eirik läste lapparna och alla hjälpte till att leta.
Senare på dagen åkte vi till Getryggen för lite påskmat med familjen! Jättetrevligt och mysigt :)
Det tråkiga var att vi tappade ljuddämparen efter grusvägen :S Men som tur var, så gick den inte sönder. Lars köpte en ny klämma, sen var det bara att sätta dit den! Lite trångt och så, men det gick!

Ikväll blir det att titta på Titanic-serien! Få se om det är nåt att titta på...

Ha det underbart!

//Wenche

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback