wenchepenke

Tränings-dejt.

2012-04-17 @ 21:02:19

Jajemensan!
Idag hade jag och min underbara sambo haft en dejt på Prime fitness :) Inte ofta vi gör något tillsammans bara vi 2, men idag stämde det in så att vi kunna gå till gymmet och träna.
Jag gjorde mina 20 minuter på löpbandet. Det var tungt idag! Tyckte jag flåsade som bara den (Körde lite högre tempo dock...). Ville ge upp minst 5 gånger under dom minuter jag sprang, men jag var duktig och bet ihop :) Efteråt känns det som att man vill kräka upp lungerna och att hjärtat ska sprängas, men man har kämpat iaf! Och det känns förbannat skönt :)
Är grymt impad av Lars oxå. Fattar inte hur han kan kliva upp på löpbandet och jogga i 15 minuter på hastighet 10 utan att ha tränat just nåt på nästan ett år?? Inte flåsade han just nåt heller? Börjar undra om jag har nåt fel i kroppen som blir så slut?? Iaf: bra jobbat älskling :D
I morgon ska vi iväg igen!
Då ska jag komma ihåg att ta med mp3 spelaren. Går lite lättare att springa då.... Kosten börjar funka den oxå, så nu kan man börja få lite resultat tycker jag :) -2 kg på en vecka och det återstår 10 kg till som ska bort. Bara att kämpa på :)

Annars blev det en kaffe med Malin oxå :) Trevligt, trevligt! Inte ofta det klaffar så att man kan ses, men idag fick vi det att funka! Har så många fina kompisar som jag så gärna skulle vilja träffa oftare, men tiden sträcker ju inte till som vanligt :/

Nu ni, blir det Desperata hemmafruar och BB. Oh till det tänker jag dricka en kopp te och äta en Oopsie med något gott på :) Det får man som LCHFare.... ;)

Må så gott alla underbara!

//Wenche

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En låååång en söndag...

2012-04-15 @ 20:58:58

Tjolahopp!
I dag har varit en låååång dag. Undrar varför det är så ibland? Att vissa dagar känns så fruktansvärt lång fast man gör samma saker som man gör varje dag typ...?
Blev iaf en svängt till Öjeparken så Mollysen fick leka lite och sen var vi till Linnea och drack lite kaffe :) Trevligt och tiden gick framåt iaf! Lars åkte till Gävle för att titta på hockey, så hoppas att han har roligt nu då och att Brynäs vinner ikväll. Vore kul för honom när han är dit (och kul för mig att det ÄNTLIGEN blir slut på hockeyn!!!)

Vad har hänt sedan senast då?
Tycker väl inte att det har hänt såå mycket. Påsken kom och gick typ! Hade lite roligt med barnen på påskafton. :) Dom fick leta påskägg! Hade gömt en hel hög med ledtrådar runt om i huset och ute i trädgården som dom fick följa för att hitta kartan till vart äggen låg.
Tror att dom tyckte det var jätteroligt och dom var så duktiga på att hjälpa varandra! Eirik läste lapparna och alla hjälpte till att leta.
Senare på dagen åkte vi till Getryggen för lite påskmat med familjen! Jättetrevligt och mysigt :)
Det tråkiga var att vi tappade ljuddämparen efter grusvägen :S Men som tur var, så gick den inte sönder. Lars köpte en ny klämma, sen var det bara att sätta dit den! Lite trångt och så, men det gick!

Ikväll blir det att titta på Titanic-serien! Få se om det är nåt att titta på...

Ha det underbart!

//Wenche

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lost in space....

2012-04-03 @ 20:47:12

Mina känslor för dagen: lost in space!!
Vet inte riktigt vad det har varit med mig idag. Jag har varit så tankespridd och ofokuserad, liksom inte närvarande fast jag är där.. Ni fattar säkert vad jag menar. I allafall så är det en typisk dag då man inte har något på jobbet att göra! Borde hålla sig hemma för allas skuld :) Nä då, nu låter det ju värre än vad det var!
Grejen är ju den att är man på jobbet, så måste man vara fokuserad!
Jag verkligen hatar när mina tankar skingrar iväg och man knappt hör vad andra säger för man tänker på annat..
Så nej, det har inte varit en bra dag på jobbet!
Bara att sova gott inatt och hoppas på att huvudet följer med mig på jobbet i morgon :D

I morgon väntar en ny jobbdag, fast kort dag :) 7.30-12.30. Så då ska jag passa på att komma mig till gymmet och springa, sola och duscha innan Mollysen ska hämtas på dagis. Blir bara en snabbis på gymmen, men hey bättre än inget :)
Nu jävlar ska det bli andra tag! Så less på mig själv och min egen orkeslöshet! Måste bli en ändring nu.
Det känns ju så skönt efteråt, så varför kommer man inte ihåg det när man känner att man inte orkar träna?? Säkert så skulle man komma iväg oftare om man kunna bevara känslan..

Ha en shöööön kväll :)

//Wenche

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag igen då!

2012-04-02 @ 20:56:21

Tänk att det är måndag igen! Jaaa helgerna hinner man inte märka mycket till måste säga.. Dom går då så snabbt så. Jag har varit (ofrivilligt) ledig en hel vecka nu (pga egen sjukdom och barn som har vari sjuk), så nu längtar jag tills att få träffa arbetskompisar och pensionärer igen :) Blir 3 jobbdagar för mig denna veckan - vad jag vet nu. Det kan ju bli mera oxå... Kruxet denna veckan är ju att Lars jobbar kväll, så då kan inte jag ta på mig några kvällsturer!

Fredag åkte vi till Sundsvall för att hälsa på Joel, Marie, Kevin och Linus! ÄNTLIGEN blev resan av. Kära värld vad svårt det ska vara att få ting till att klaffa för alla och undvika sjukdom :S Jisses!
Men på 4:e försöket lyckades vi :)
God mat och en himmelsk efterrätt (Pannacotta)! Jäklar vad gött! Drink och cider bjöds det på oxå och sen spelade vi ett roligt sällskapsspel (som jag inte kommer ihåg vad heta). Ungefär såhär såg det ut:





Dagen efter var vi på Birsta city och IKEA (förstås). Handlade dock inte så mycket, men fick tag på en ny stekanna. Det var välbehövligt! Så nu kan jag grädda pannkakor åt mina älsklingar utan att det fastnar igen :D

Åt på något ställe där inne. Burgaren jag tog var väl sådär, men trevligt hade vi:)



Lördag eftermiddag åkte vi hem igen. Skönt att ha söndagen hemma tycker vi. Den fyllde vi upp med städning och JAG KOM IVÄG TILL GYMMET!!!! Följde Maries tips om att springa 2 min, gå 2 min i 20 min till att börja med i typ 2 veckor. Det gick förvånadsvärt bra måste jag säga. Kunne nog ha sprungit lite till, men jag måste låta kroppen vänja sig med träningen och inte köra för hårt.
Men i sin vanliga ordning så vaknade jag i morse med lite halsont och kände mig klen. Börjar fundera på om jag är allergisk mot träning? :) Jag som var i hyfsad shape innan Molly, nu känner jag mig bara "pluffsig". Usch!
Nä, hålla i träningen nu så kanske nåt kg försvinner.

Nu så har jag plapprat nog här!
Ska dona lite innan jag bör lägga mig.

Hej hopp alla glada :)

//Wenche

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()