wenchepenke

Halsfluss!!!

2011-07-20 @ 22:34:34

Usch, något av det ondaste jag vet tror jag! Denna gången gick det så himla snabbt oxå... Kände att jag hade lite ont i halsen på kvällen och tänkte att jag nog börjar bli förkyld! Brukar få lite ont i halsen då..
Sen vaknade jag kring 4 på natten av att det var helt stopp i halsen och skitont!! Skaka som ett asplöv gjorde jag oxå i och med att febern hade fått tag i mig.

Ringde HC på morgonen och ljög(!!!).. har fått lära mig det, tyvärr måste jag säga, att för att få hjälp måste man ljuga annars får man bara höra att man ska avvakta. Men i och med att jag kände att detta inte var någon vanlig halsont, så sa jag att jag hade haft feber sen lördag och att det blivit värre siste dygnet! Även fast jag sa att jag hade haft feber så länge, så tyckte dom att det var förtidigt att säga om det var halsfluss! Envis som jag var och av erfarenhet ( har haft halsfluss x antal gånger i mitt liv) så sa jag att jag ville göra ett halsprov! Det gick dom med på.
Resultatet var ju som jag trodde och jag hade sänka på närmare 50 så ingen tvekan där inte...

Så nu är det penicillin i 10 dagar som gäller och jag får väl inte jobba före fredag skulle jag tro! Hade inte orkat det ändå... Jisses vad feber slår ut mig!! Hade 39.3 i går och såååå orkeslös och det kändes som att musklerna var helt borta! Lite bättre idag i varjefall :)

Lite kort från Getryggen:

Första båtturen för Molly! Hon somnade... :)

 

Mysig middag ute på altan.

 

Nu ska jag lägga mig och titta lite på tv! Har tv`n helt för mig själv :D sambon är hos grannen och spelar poker...

 

Kram på er!

//Wenche

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

uppdatera

2011-07-18 @ 20:29:38

Dåligt med det visst... Meeeen... Mycket som händer nu och mycket att göra här hemma så datorn kommer längst ner på listan :p Byter fönster, altandörr, hugger ved, klyver ved, staplar ved, lägga in mattan i källaren, jobbar däremellan och försöker att hålla reda på edsbyns stökigaste hus!!! Allt ska bli gjort under Lars sin semester så, JAAAAA Vi har att göra :) Bara 2 veckor kvar tills jag är ledig en vecka så då ska det väl hittas på lite roligt med barnen hoppas jag :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 dagars ledighet!

2011-07-04 @ 13:32:07

Har haft det nu, 3 dagars ledighet! Men dagarna man är ledig går ju så himla fort!!!

Hela familjen plus svärföräldrarna åkte upp. Mycket på grund av alla ved som måste fixas nu inför vintern så att det hinner torka. Men även för att koppla av och bara vara.
Är så himla skönt där uppe! Massor av saker att göra om man vill, eller bara slappa om man vill det :) Är väldigt dålig mottagning för mobilen där uppe och det är både på gott och ont! Faktiskt så är det ganska skönt att telefonen aldrig ringer eller det kommer sms, men samtidigt så är det ju så att man faktiskt måste ringa ibland så då skulle man ju gärna ha möjlighet till det. Det går om man går ner till bryggan och pratar, så så hemskt falig är det inte :)

Lördag var det dags att skjutsa Benjamin till Kongsvinger! Han skulle åka till mormor och stanna där en vecka själv för första gången. Ganska stressad över allt som händer nu med allt stök på jobbet osv, plus allt annat man ska komma ihåg i vanliga livet oxå.
Och vad tror ni inte att jag glömde?????? Kom på nästan i Torsby att FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN jag har glömt Benjamins resväska!!!!! Hur lyckas man med det då??? Har ingen bättre förklaring än att det är allt stress som gör det... Det är ju inte plats med hur mycket som helst i hjärnan och nu var det väl i överflöd där uppe :S Fick såklart lite smått panik - var ju inte bara att vända heller! hade ju kommit 21 mil på väg liksom....

Tur att det var mycket rea och en mormor som ställer upp och handlar!! :) Så det var redan klart då vi kom fram. Man får väl se det från den positiva sida : Han fick en hel hög med nya kläder som han var i behov av! 
Men GUD ska veta att jag skäms över mitt dåliga minne...

Nu ska jag göra lite kaffe till världens bästa sambo kommer hem, sen göra mig i ordning och fara till jobbet....

Hörs en annan dag :)

//Wenche 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()