wenchepenke

6 september.

2010-09-06 @ 11:40:36

Dagarna rullar på som vanligt här hemma. Blöjbyten, matning och en och annan promenad ibland!
Skön start när man nyss har fått barn.
Hon är då så snäll, så det är helt otroligt. Sover och äter! På natten sover hon många timmar. I går till exempel sov hon från halv 10 till 4 i dag morse, så jag klagar inte.
Hoppas det håller i sig bara, då får man det lämpligt!


Titta vad söt hon är!

Otroligt att man kan känna så mycket kärlek!
Nu längtar jag tills det blir fredag så mina 3 pojkar kan komma hem. Känns så tomt här utan dom...

 

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

FÖRLOSSNING!!

2010-09-03 @ 20:39:38

Äntligen är det klart :) vi har fått en vacker liten dotter med namn Molly Josefine Bäckmans!

Åkte till barnmorskan på tisdagen 24 Augusti. Hon kände efter och sa att jag var 3 cm öppen, men att det fortfarande kunna dröja en vecka till... Usch, då var man ju redan på öövertid, så inte det beskedet man vilja ha! Men bara att åka hem och vänta lite till..

Utöver eftermiddagen började jag känna att det var något på gång i kroppen och började få lite oregelbunda värkar, så jag ringde in till förlossningen bara för att kolla vad jag skulle göra. Dom tyckte att vi skulle åka in eftersom vi har långt att åka och det är 4:e barnet.
Så vi gjorde det. Efter mycket kollar och så, så hade det inte hänt mycket! fortfarande 3 cm.. Vi fick välja om vi vilja stanna kvar eller åka hem. Jag tyckte att vi lika gärna kunna åka hem än att sova där och få åka hem dagen efter i stället! Ville bara hem och sova eftersom jag inte hade sovit just nåt det sista dygnet!

Så vi satte oss i bilen och åkte hem! I Iggesund kände jag att dom riktiga värkarna började på att kännas, men jag tyckte att vi skulle åka hem iaf. Väl hemma så hann Lars lägga sig och sova en halvtimme. Vid halv 3 på natten tyckte jag att vi fick åka in igen(!) så det gjorde vi. Efter nya koll så har jag öppnat mig yttligare 1 cm, så vi fick ett rum som vi kunna försöka vila lite på.

Jag var då så slut efter nästan 2 dygn utan sömn, så vid 05 på onsdag morgon lyckades jag somna mellan värkarna! Var ungefär 10 minuter mellan. Kring 9 kom barnmorskan in och ville kolla igen.
Denna gången 5 cm öppen och ingen promenad på stan som dom tänkte först :)


Ont, ont, ont

Äntligen börjar det hända grejer!! Sen gick det ganska fort. Hände saker hela tiden och för varje gång dom kolla var jag en till cm öppen. Vid 12 börjar det på att bli VÄLDIGT jobbigt! Jag var nog väldigt hög på lustgas den sista timmen :) Det spruta fostervatten överallt och hela tiden, trodde att det aldrig skulle ta slut.


Lustgasen är en kär vän :)

12.45 var jag 8 cm öppen och då gick det FORT!! 2 krystvärkar sen var hon ute 12.59, våran underbara lilla tjej :) 3598 g och 51 cm!


några minuter gammal :)


Stolt pappa och lilla Molly.

Välkommen till oss älskade lilla Molly <3

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()