wenchepenke

Ny runda..

2010-10-11 @ 17:31:25

Ja då har Christian åkt på öroninflammation!!
Verkar inte gå över någon gång denna förkylningen eller-vad-det-nu-är. Hoppas verkligen att Benjamin klarar sig nu. Christian fick penicillin så nu börjar en 5 dagars helvetes-period!! :) Han är nära till OMÖJLIG att få till å ta medicin. Det är skrik och ståk minst en timme före han går med på att ta medicinen! Han er förövrigt inte så förtjust i läkare heller, så det tok 1½ dag att övertyga honom om att han MÅSTE gå! När vi väl var där så gick det ganska bra :)

Helgen har varit ganska jobbig! Eftersom pojkarna har varit sjuk nu en vecka, börjar myrorna krypa i kroppen på dom. Kan inte sitta still någon längre stund, och det roligaste hittills är att reta upp en av brorsorna så man får en fet-smäll innan det är ferdigt!!
Kan det vara roligt det??
åka på en smäll? Dom tycker det - tydligen!
Så rätt less är man ju på att höra sin egen röst: Sluta nu.... men sluta då... men snälla, kan du sluta nu? NU sluter ni.. SLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
 Ja ibland skulle jag vilja åka på husmorsemester- långt bort på en strand vart det är varmt och helt unge och gubbefritt :) Gud var härligt det skulle vara! Men risken är väl ganska stor att man saknar dom efter en dag....
Hur bråkiga och jobbiga ni än är,
så älskar jag er över allt på denna jord!

Eirik, Christian, Benjamin och Molly <3

(och så klart min underbara sambo som är snäll och god- oftast ;) haha  )



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback