wenchepenke

Ny bil??... och host och hark!

2010-10-19 @ 19:52:55

Var till Voxna i går och provkörde en bil. VILL HA! Det var en silvrig Mitsubishi(? Vet då fan hur man skriver det??!) Space wagon. Heeeelt otrolig att köra! Vi måste ju ha en minibuss nu, helst NYSS så det var absolut intressant. Han visade oss lite hur man kunna variera med seterna, och det fanns ju verkligen hur många möjligheter som helst i den där bilen..
46 000 kr skulle han ha för bilen, men den stora nackdelen är att den måste genom stora servicen med kamrämbyte och det kommer att kosta mellan 10 och 15 000! Då blev det ju plötsligen inte så billigt iaf.. Men tänkte fråga honom om han är villig till att gå ner i pris, annars får vi nog leta vidare...

Inte bara att köpa bil heller! Man ska ju inte ta första och bästa säger dom som vet, men när man verkligen har fastnat för en bil då? Sen ska man ju ha pengar oxå... Vi sitter med en bil som vi måste få solgt först så man har pengar att handla ny bil! Men säljer man den, då har vi ju plötsligen INGEN bil, och då får man ju lite panik..
Ja ja, hoppas att vi kan lösa det på något sätt!

Vad händer annars då?
Molly och jag börjar bli krassliga... Hostar och snorar ikapp! Tycker sååå synd om lill-stumpan :( Inte lätt att vara så där liten och vara täppt i näsan! Har försökt droppa i lite modersmjölk och det blir faktiskt lite bättre då! En liten stund iaf.
På ett sätt var det väl tur att det kom nu, för sista helgen i Oktober åker Molly och jag till mormor och morfar i Norge :)
Lääääängtas som bara den. Dom har fortfarande inte sett Molly, så dom längtas nog lika mycket dom oxå..
Men gruvar mig lite för resan... Är ju trots allt 65 mil.. Men det ska nog gå bra :)

I morgon blir det Bollnäs med syster och barn :)

Hej hopp!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback