wenchepenke

Morgonhumör..

2010-10-24 @ 18:41:54

Vaknade i dag till att mina 3 pojkar håller på att slå ihjäl varandra kl 6 idag morse. Förbannat kul att börja dagen med att gnälla på dom och be dom om att vara tyst! 1 gång är ok, 2 gånger är lite mindre ok men när dom inte lyssnar efter 3:e gången DÅ BLIR MAN FÖRBANNAD!!!

Undrar varför det ska vara så svårt att lyssna på vad man säger? Det blir ju inte roligt för någon liksom... Men, dom är ju barn!
Är bara inte så roligt att bli väckt på det viset...

Annars har vi haft lite barnkalas här idag för Benjamin. Han fyller 5 år i morgon! Så dom har haft lite roligt på eftermiddagen här. Syster var ner med sin gubbe och barn oxå. Den karlen kan ÄTA han!! Kära nån... Tror han åt typ halva gräddtårtan själv plus en hel massa annan fika :) Smal som en tandpetare är han oxå, vad orättvist det kan vara. En annan stackars sate går ju upp i vikt bara av att titta på en chokladbit..

Nu är det bara 5 dagar tills Molly och jag åker till Norge :) Lääääängtar så hemskt mycket nu så.. Fast det blir lite konstigt att vara utan Lars i 5 dagar! Vi har ju varit med varandra varje dag sen i fjol sommar!! Han ska ju jobba kväll, så då passar vi på att åka. Dom veckor han jobbar kväll, ses vi ju bara typ 2 timmar på förmiddagen innan han åker. Sen är han inte hemma före 24 på natten och då sover jag oftast :)

Nä läre väl ta tag i kvällsstellet här. Barn som ska duscha och Molly ska lägga sig :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback