wenchepenke

Det vackraste...

2010-05-14 @ 08:38:57

Tänk vilken underbar Lars jag har, som säger att han tycker att jag är sååå sexig med min stora mage och att han älskar mig!

Det är kärlek det...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vecka 25 :)

2010-05-13 @ 09:18:11

Tänk, nu har man kommit till vecka 25 - redan! Lite konstigt att tänka på att i vecka 27 fick jag Eirik, det är under 2 veckor dit! Vill inte gärna ha ett prematur-barn till... Ska nog klara mig denna gången oxå. Har ju gått bra med Christian och Benjamin, så jag är inte orolig!
Får dock gå på flera och tätare koll hos barnmorskan nu. Är dit varannan vecka, men det känns helt ok :)
Kollade blodsocker förra gången och det låg på 5,6 så det var helt ok! Börjar det krypa över 9, är det fara på färde. Brukar normalt ligga på 4,3-4,6, men hade nyss ätit frukost då jag var till barnmorskan så det kan vara därför det var lite högre.. Men som sagt ingen fara :)
Annars upptäckte jag i går att det har börjat droppa lite mjölk från brösten :s Tycker väl att det är lite tidigt, men så länge det inte rinner hela tiden¨så gör det inte så mycket! Fick ju en liten AHA-upplevelse måste jag säga, det börjar ju faktiskt närma sig förlossning och att få hålla i lilla bebisen utanför magen och jag som inte har börjat skaffa så mycket grejer än... Börjar bli dags nu snart!
Man vill ju liksom ha ting klart tills det är dags.. Men hinner väl :)

Var på biblioteket med pojkarna igår! Det tyckte dom var roligt. Eirik låna böcker om dinosaurer, Christian hitta om spöken och draken och Benjamin en bilbok :)
Själv hitta jag lite böcker om förlossning och spädbarnställ som Lars kan titta i. Har ju gjort detta några gånger och glömmer bort att allt är ju nytt för honom. Känner mig lite taskig när jag kommer på det faktiskt... Tar allt som en självklarhet jag, men allt är inte självklart för honom! Han har ju aldrig varit borti bebisar över längre perioder, så inte så gott för honom att veta allt eller...
Smygtitta lite jag oxå faktiskt :)
Man har ju faktiskt en del tanker kring förlossningen och hur det ska bli denna gången... Men fortfarande 14,5 veckor dit- + -, man vet ju inte när det tänker sätta i gång..

Blev mycket graviditetsskrivning denna gången, men är nog lite för att det börjar verkligen gå upp för mig att det inte är så långt kvar :)

I helgen kommer mamma och det ska bli kul :) Längtar tills att få träffa henne.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej och hå...

2010-05-08 @ 11:08:51

Nu går tiden sådär fort igen... Vart tar dagarna vägen??

Lite oppsummering från veckan:

Måndag: Var ute och gick med Jenny på eftermiddagen. Gick till Gyllengården med TAP-en, vidare ner mot barnängen och till statoil och lämna in en film. Gjorde lite ont i magen, fick stanna till flera gånger. Det drar på något sätt överallt! Säkert så är det väl att magen växer sån nu så att det blir stränt. Eller nåt!
Sen skulle jag ju åka till syrran och grilla med henne och barnen, men det vart inte så! Först fick jag världens magknip så jag fick kuta på toa typ 60 gånger= inte kul! Sen sa det BAAAAAAAAAANG i huvudet så jag fick världens migrän :( Får ju inte äta mina migränmediciner nu, så jag trodde jag skulle dö! Hälde i mig Coca Cola men det hjälpte inte heller! Ringde sjukvårdsrådgivningen och dom skrev ut Citodon till mig som jag fick hämta där så att jag skulle klara mig till dagen efter.. Stackars Lars fick gå från jobbet och skjutsa mig, för jag klarade inte av det själv.. Stackarn fick börja tidigare 2 dagar för att jobba in dom timmarna = Wenche har mycket dåligt samvete för det :S Tog ett piller då jag kom hem, och vart så rusad så jag minns inte hur jag tog mig upp i sängen :S Men skönt sov jag den natten iaf :D

Tisdag: Fika på centrumscafèet med Charlotte! Jättemysigt. Vi har alltid mycket att prata om! Sen åkte jag till syrran och åt god mat. På kvällen var det ju Desperata hemmafruar och DET får man ju inte missa :)

Onsdag: Gjorde jag typ inget! Känt mig lite ledsen och ensam dom senaste dagarna. Lars jobbar ju mycket och pojkarna är hos pappa. Bara jag kvar i huset! Normalt tycker jag ju att det är skönt att vara lite själv, men nu när jag är gravid så behöver jag mera närhet. Kramar och pussar och någon som håller om mig :) Det behöver väl alla, men jag känner att jag har lite större behov av det nu..Var även till barnmorskan och kolla så att allt var bra, vilket det var :) Sen var vi runt och kolla på lite bilar eftersom vi måste byta till en större nu - helst NYSS! 

Torsdag: Hanna på besök :) jätteroligt att se henne igen. Vi prata och skratta, jättemysigt!

Fredag: Fick hoppa in på Hemtjänsten och jobba en sväng. Det var en ny erfarenhet :) alltid kul det. Gick bra. Sen gjorde jag god mat till Lars som sluta jobba klocka 20. Så hade vi en riktig myskväll rästen av kvällen <3 Välbehövligt!


I dag, lördag ska vi åka till Getryggen och hälsa på Gerd och Roland! Ska grilla och ha det bra.. Skönt! Ska försöka knäppa lite kort och lägga ut sen tänkte jag!

Ha det så bra så länge :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()