wenchepenke

WTF????!

2010-02-22 @ 17:40:01

Ska denna vintern ALDRIG ta slut????
Är så man kan grina varje gång man tittar ut av fönstret och på gradstocken..
I dag visa den -22 i dag morse och då visar den någon grad mindre än vad det egentligen är.

Blir det inte en bra sommar i år så flyttar jag till ett varmare land! Orka det här... Världens sämsta sommar i fjol och en vinter nu som det inte verkar finnas någon slut på?! Nä fy, säger jag..

Annars rullar dagarna på som bara den nu! Flyttar och packar, packar och flyttar men det tar liksom aldrig slut någon gång. Lådor överallt och stök. jag hatar stök!

Var till Sundsvall på dop i lördags och det var trevligt att få hälsa på Lars sina kompisar :) Söt liten bebis var det oxå. Sen var vi och hämta matbordet och stolarna på BOOM - äntligen!! längtar till att komma i ordning i huset nu. Ikea var vi oxå in på en sväng. Skulle ha bänkskivor, handtag och diskho men det vart även en ny soffa :)
Dom hade erbjudande på Ektorp med beige klädsel, så då tog vi en sån. Fick även med 2 rosa klädslar gratis.
Allt gratis är gott, som gammalt folk säger :) Kan ju vara bra att ha om man ska tvätta den beiga någon gång!

På väg hem kom vi in i värsta snöstormen!! Det var hemskt mellan Söderhamn och Bollnäs. Mina naglar blev uppäten under den stunden :) Jag som är lite åkrädd och allt...
Tror inte vi var hemma före 22.15.. Helt slut var vi så vi orkade inte ens plocka ur släpvagnen!!
Somna i vart vårt hörn i soffan :)

Fredag ska vi till barnmorskan igen. Undrar om man får lyssna på lilla hjärtat då? Får väl se.... Vissa barnmorskor går ju efter boken och säger att dom inte gör det före UL! Men hur än det är, så är det inte långt dit heller! får man se om det är bara en eller om det är flera :)
Spännande!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mycket som händer.

2010-02-17 @ 08:15:55

Usch vad dårlig jag är på att blogga om dagen... :S Har så otroligt mycket att göra nu så jag hinner inte sitta så mycket vid datorn..
Ska vara ute ur lägenheten tills på torsdag då det är besiktning av den, huset är inte klart än och allt är bara kaos.. Sen måste jag ju städa ur oxå :S
Nä nu får det räcka med flytt på bra länge..

Känner att jag måste varva ner nu.. Sover dåligt på natten pga allt stress..
På toppen av allt så fick Christian magsjuka i måndags.. GUD vad ungen kräktes!! Och han brukar inte känna att han måste spy, så det hamnar lite överallt inne
Denna gången var det sängen som blev full.. Sen har jag en ektorp-soffa som jag nyss hade tvättat klädseln på och lagt på på förmiddagen på måndag, sen på kvällen var 2 av kuddarna fulla i spy så det var bara att plocka av igen!
Man har väl en jävla tur om inte dom andra blir smittad skulle jag tro! Men än har dom inga symtom så jag håller tummarna för att dom klarar sig. Har verkligen inte tid med det här nu..

Magen växer som bara den! Har gjort 14 fulla veckor i morgon. Illamåendet har gett med sig så nu mår man ganska bra :) Känner att jag behöver lite mera närhet nu. Vill kramas och så hela tiden :) OM inte Lars är hemma så tar jag något av barnen :D Brukar få höra: Men mamma, du fick ju nyss kram!! Dom börjar bli så stor så det är väl inget kul att hålla på att kramas med mamma längre :)

Lördag bär det av till Sundsvall på dop till lilla Theo. Ska bli roligt att få träffa några av Lars sina kompisar oxå. Har inte träffat Henrik och Anna så det ska bli trevligt! Medans vi är där, blir det att hämta matbordet och stolar på BOOM! Vilken jäkla butik :) Jag älskar den butiken!! Är så grymt mycket fina saker där som inte kostar skjortan!
Sen blir det IKEA och handla bänkskivor och diskho. Ja, handtag till köket ska vi ju oxå ha.

Längtar tills det blir klart nu!!
Men nästa gång killarna kommer, bor vi iaf i huset :)

Nä nu får jag fortsätta städa och packa grejer!

Tjolahopp!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()